Mijn favorieten

Aankoop van een woning

 

Waarom een aankoopmakelaar ?

Het levert u geld op
Het levert u zekerheid
Het levert u kennis van zaken
Het levert u kunde van onderhandelen
 
Wat kost een aankoopmakelaar ?
  • 1% courtage exclusief BTW over de uiteindelijk onderhandelde koopsom bij een succesvolle aankoop. (ook andere afspraken zijn mogelijk)
  • U kunt ons ook meevragen voor een bezichtiging bij een woning. U krijgt na deze bezichtiging onze bevindingen en heeft u op deze manier uw eigen expert meegenomen. Kosten hieraan zijn € 100,- exclusief BTW per bezichtiging en mocht u ons inschakelen voor het volledige traject, komt dit in mindering op de courtage. Mocht het allemaal niet lukken, dan heeft u wel de zekerheid gehad dat u geen kat in de zak kocht.


Wat krijgt u hiervoor terug ?

De expertise van een deskundig makelaar die weet van huizen hoe ze zijn gebouwd, hoe ze zijn bewoond of geleefd en vaak ook wie er woont en wat hun beweegredenen zijn om te verkopen. Ook hoort het bij een makelaar om alle honken af te dekken voor wat betreft bouwkundige problematiek, vragen over mogelijkheden van verbouwen, advies geven over hypotheken en vooral niet te vergeten, de juridische kennis voor een goede en veilige koop van een woning.

Omdat ons kantoor ook verzekeringen en hypotheken behandelt, kunt u hier ook gebruik van maken van onze totaaladvisering.

Intake

Wilt u ons inschakelen als aankoopmakelaar? Wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een uitgebreid gesprek (gratis). Wij luisteren naar uw wensen en zullen dat vertalen naar handzame selectiecriteria en houden u op de hoogte van het woningaanbod. Als erkend hypotheekadviseur kunnen wij ook meteen uw maximale leenbedrag berekenen. Dat is handig voor u: alles onder één dak!

Aankoopbegeleiding

Heeft u het oog laten vallen op een woning? Onze makelaar gaat graag met u mee om de woning te beoordelen en u te begeleiden in het gehele aankooptraject. Uiteraard speelt de onderhandeling hierbij de hoofdrol. Velen hebben reeds dankbaar gebruik gemaakt van onze expertise! Vergeet niet: als geen ander heeft Makelaardij Borst kennis van het poldergebied.

Starter ?

Voor een starter gelden speciale regels. Een starter is over het algemeen iemand die voor het eerst een woning koopt, maar ook hier zijn weer uitzonderingen. Wilt u weten of u een starter bent en de speciale spelregels kunt gebruiken ? Bel ons voor een korte vrijblijvende afspraak. Het kost u geen geld en u bent belangrijke informatie rijker.

Anna Paulowna

Binnen de plattelandsgemeente Hollands Kroon ligt o.a. Anna Paulowna, Breezand, Wieringerwaard, Nieuwesluis en Van Ewijcksluis. Naast rust, ruimte en leefbaarheid zijn het NS-station, het nieuwe winkelcentrum, de goede onderwijs- en sportvoorzieningen en een bloeiend verenigingsleven van belang voor de aantrekkingskracht onze gemeente. Naast de bollencultuur versterken de akkerbouw/veeteelt en de ligging nabij het strand en de Waddenzee het landelijke karakter. In Anna Paulowna is het prettig wonen en werken in een gebied waar de lucht nog zuiver is en waar je volop kunt genieten van de natuur!

Het mooie en succesvolle project "De Edele Steen" is het meest recente nieuwbouwproject waar wij actief aan hebben bijgedragen. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en opgeleverd. Ook voor toekomstige nieuwbouwplannen informeren wij u graag. Inmiddels is de verkoop van het appartementencomplex Molenstaete gestart.

Voor meer informatie over Anna Paulowna kunt u terecht op
www.hollandskroon.nl

Woning van de maand