Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Molenvaart 17 in Anna Paulowna 1761 AA

Molenvaart 17

1761 AA Anna Paulowna
Huurprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Centraal gelegen winkelruimte met veel parkeergelegenheid Aan de “poort” van Anna Paulowna vindt u dit 168 m2 groot winkelpand die te gebruiken is als kantoorruimte, detailhandel en als lichte horeca. Met aan de westzijde het parkeerterrein en plein van het gemeentehuis, aan de oostzijde sigarenmagazijn “jeanette” en aan de voorzijde een bushalte is deze plek zeker centraal te noemen. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² In units vanaf 168 m²
Lees meer

Omschrijving

Centraal gelegen winkelruimte met veel parkeergelegenheid

Aan de “poort” van Anna Paulowna vindt u dit 168 m2 groot winkelpand die te gebruiken is als kantoorruimte, detailhandel en als lichte horeca.

Met aan de westzijde het parkeerterrein en plein van het gemeentehuis, aan de oostzijde sigarenmagazijn “jeanette” en aan de voorzijde een bushalte is deze plek zeker centraal te noemen. Het winkelcentrum ligt direct achter de kerk en de hoofdstraat van Anna Paulowna loopt voor de winkel langs met ook nog eens parkeergelegenheid direct aan de weg.

Het winkelpand heeft de klassieke uitstraling die men kan verwachten van een pand uit ca. 1930. Het is welhaast een icoon te noemen in het dorp. Er komen veel voetgangers en forensen langs te voet, met de fiets en met de auto.

Nabij is het landgoed "Hoenderdaell" en het meer genaamd "oude veer". Ontsluiting naar wegen en snelwegen zijn uitstekend.

Counter, achtergelegen vitrine en voorste vloerdeel dienen in originele staat behouden te blijven.

Wilt u meer weten ? Neem contact op met ons kantoor. 0223-533444
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding Per 01-08-2018 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1930 Bouwjaar toelichting ca 1930-1935 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² Verkoopoppervlakte 168 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 168 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern Locatie toelichting Gelegen aan de entree van Anna Paulowna, direct naast het winkelcentrum. Dit is de hoofdweg van Anna Paulowna Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Branche beperking Ja Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
168 m²
In units vanaf
168 m²
Verkoop vloeroppervlakte
168 m²
Frontbreedte
600 cm
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Branchebeperking
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.