Mijn favorieten

Taxeren

 

Makelaardij Taxatie

Zoals blijkt uit de vele opdrachten die wij voor taxaties mogen ontvangen (niet alleen van particulieren, maar ook van grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en beleggers) zijn onze taxaties van goede kwaliteit. De taxaties worden onder andere gebruikt voor het regelen van een financiering, het bepalen van de waarde ten behoeve van aankoop of verkoop en voor de fiscus.

Beëdigd makelaar

De taxatie wordt bij Makelaardij Borst door een beëdigd Registermakelaar-taxateur onroerende zaken uitgevoerd die gecertificeerd is door de stichting Vastgoedcert. Telt u daarbij de jarenlange ervaring en de zeer grote regionale bekendheid eens bij op.

Hoe vraag ik een taxatie aan ?

Klik
hier om direct een NWWI taxatie aanvraag te doen. Let op: U geeft hiermee een directe opdracht tot taxeren. Dit kost geld.

U kunt contact met ons opnemen (0223-533444) en aangeven wat uw wensen zijn. Wij zorgen dan voor een zo volledig mogelijke invulling.

Wat kost een taxatie ?

Deze varieert afhankelijk van particulier of bedrijfsmatige taxatie en de waarde van uw woning.

Wij zijn graag bereid om voor u een offerte te maken.

Wat krijg ik ervoor terug ?

U mag een uitgebreid rapport verwachten van een uitstekende kwaliteit dat uiteraard zo snel mogelijk wordt geleverd. En dat alles voor een scherpe prijs. Kortom: kwaliteit en deskundigheid, daar staan wij voor!

Certificeringen ?

Door Rechtbank beedigd Makelaar/Taxateur, CRMT (Centraal Register Makelaars en Taxateurs) , Vastgoedcert(ificering), NWWI(Nederlands Woning Waarde Instituut)

Woning van de maand